пн-пт 10:00-16:00, сб 10.00-15.00, нд - вихідний

22.07.2021
3823

Все про присадки для двигуна

Все про присадки та ремонт авто без розбирання.

У всьому світі з величезною швидкістю зростає онлайн-сервіс покупок та консультацій, Україна не є винятком. Коли у ваших руках є смартфон, планшет або ноутбук, і є доступ в інтернет, то ви король положення, вам все по плечу. Головне мати мету та бажання її задовольнити.
Компанія Megaforce надає унікальну можливість діагностувати стан основних вузлів автомобіля онлайн.
Якщо ви помітили якісь відхилення від норми в роботі двигуна, коробки або паливної системи - зменшилася компресія, збільшилася витрата масла, з'явилися сторонні шуми в коробці, погано почали включатися передачі, збільшилася витрата палива та ін., то відразу потрібно дзвонити по наших телефонах у контактах, або замовити зворотний дзвінок у розділі "зв'язок з нами".
Ви отримаєте детальну консультацію та лист призначень для профілактики чи безрозбірного ремонту.
Якщо, наприклад, двигун вашого авто почав їсти масло, і його витрата не перевищує критичної позначки в 1 літр на 1000 км, то в цій ситуації на допомогу приходять присадки від нашої компанії. Вони мають ремонтно-відновлювальні властивості, і при додаванні в двигун вирівнюють геометрію поверхонь зношених деталей циліндропоршневої групи. При цьому компресія збільшується і витрата оливи зменшується або припиняється зовсім.


Але краще розпочинати профілактичні дії вже з моменту покупки автомобіля. Будь-яка техніка, як і людина, вимагає догляду та турботи постійно.
Заміну масла ми виробляємо за рекомендацією виробника авто, відповідно до сервісної книжки, але багато водіїв роблять це набагато раніше встановленої норми - і це правильно. Моторні оливи, навіть відомих виробників, не витримують цей рубіж і швидко втрачають свої протизносні властивості. Сажісті, смолеві та інші відкладення осідають на поршнях, в місцях тертя деталей з'являються задираки і вибоїни, тим самим, поступово двигун зношується і ви впевнено просуваєтеся до капітального ремонту.
Щоб уникнути серйозних вкладень у майбутньому, потрібно подбати про це заздалегідь – своєчасна заміна оливи та комплексний догляд за автомобілем продовжать ресурс його експлуатації.
Для комплексного догляду застосовуються спеціалізовані добавки – звані присадки.
Присадки бувають відновлювальні, протекторні (які покращують властивості) та очисні;
По консистенції - рідкі або у вигляді пластичного мастила.
Використовуються:

  • для двигунів;
  • для механічних та автоматичних трансмісій;
  • для паливних систем та гідравліки;
  • у мототехніці та велосипедах;
  • у сільськогосподарській техніці та промисловому устаткуванні;
  • у легковому та вантажному транспорті;
  • для побутового інструменту та спортивного інвентарю.

Ми помітили, що багато автовласників дуже скептично ставляться до присадок, думаючи, що вони можуть зашкодити автомобілю.
Але ж ви не боїтеся заливати в автомобіль моторне або трансмісійне масло?

А будь-яке масло, що заливається в авто, має у своєму складі базове масло і пакет ПРИСАДОК,
завдяки яким базове масло перетворюється на напівсинтетичне 10W40 і 10W30, або синтетичне 5W30, або 5W40, або трансмісійне масло.
Але використання таких добавок окремо, чомусь викликає страх. Хоча це, подібні присадки, і призначені вони для вирішення конкретних завдань, насамперед таких як знос.
Присадки відновлювальні – відновлюють зношені поверхні в процесі тертя,
а протекторної дії – покращують властивості оливи щодо опору до зносу, утворюючи в місцях тертя плівку з високими показниками міцності, яку важко розірвати.
Протекторні присадки найчастіше застосовуються у нових автомобілях.

Індустрія виробництва присадок не стоїть на місці, лабораторні дослідження та випробування виробники, і, зокрема, компанія Мегафорс, проводять постійно на спеціалізованому устаткуванні (машині тертя) та на власних автомобілях, тим самим щоразу покращуючи властивості своїх складів.

У складі присадок знаходяться ті компоненти, які не тільки дають
можливість майстрам спокійно піддавати деталі двигуна розточування, а й, у принципі, уникнути капітального ремонту.


Компанія «МЕГАФОРС» має 20-річний досвід роботи у виробництві присадок та за цей
період жоден автомобіль не постраждав від нашої продукції, а навпаки збільшив свій ресурс експлуатації.
Присадки компанії використовують у своїй техніці не лише автомобілісти, а й промислові підприємства, легка авіація, агропідприємства та багато інших.
Інтернет-магазин Megaforce.ua має у своєму арсеналі високоякісну продукцію, яка вирішує дуже багато завдань у роботі техніки.
На нашому сайті ви знайдете великий вибір присадок в масло для двигуна, в механічну трансмісію, в коробку автомат і варіатор, антифризи та присадки для ТНВД,
очищувачі та активатори палива, а також пластичні мастила для підшипників, шрусів та рульових шарнірів.
Ми гарантуємо високу якість товару та здійснюємо доставку до всіх міст України. Інтернет-магазин Megaforce.ua є офіційним магазином виробника присадок та масел ТОВ НВФ «Мегафорс» в Україні.

Останні відгуки
Задати питання
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Андрій 26.03.2024
Вітаю! Тойта Камрі, вже старенька на гарячу погано працює АКПП. Рідина DEXTRON IV 8.5L повний об''єм . Є що порекомендувати з ассортименту присадок? Нещодавно робили часткову заміну мастила АКПП ~5L краще не стало.
Відповідь Мегафорс:

Доброго дня, такі вади, як за правило, лікуються присадкою МЕГАФОРС-автомат до рідини автоматичних коробок. Треба буде використати 2 флакони по 100мл. Заливаються в коробку зразу на весь об'єм рідини.

Олександр Огороднік 20.03.2024
Дякую за рекомендації.обовязково скористаюсь вашою пропозицією.
Відповідь Мегафорс:

Дякуємо, що звернулися з запитанням:)

Олександр Огороднік 19.03.2024
У міні тракторів перша заміна після 50 мотогодин.у паспорті пише 10w-40 api cf-4/sg.порекомендуйте щось якісне від своєї продукції щоб мотор добре працював.
Відповідь Мегафорс:

Доброго дня. Двигун вашого міні трактора прирівнюється до двигуна легкового авто або буса, тому можете скористатися нашим маслом SMARTOIL 10W40. За рахунок спеціальної протекторної присадки, воно має дуже міцну масляну плівку, що значно знижує тертя, отже і зношення поверхонь тертя. Також можна використати і масло для важких дизельних двигунів SMARTOIL DIZEL 4T. Там теж присутня ця присадка.

Олександр 18.03.2024
Добрий день.Порадьте масло вашого виробництва в мотор до міні трактора догфенг.
Відповідь Мегафорс:

Ваша техніка, міні трактор, прирівнюється до легкового автотранспорту, у тому числі буси, типу Sprinter. Тому вам підійде масло нашого виробництва SmartOil. У нас є усі категорії по в'язкості.

Fikret 17.03.2024
Добрый день спасибо за столь детальный ответ к сожалению я гр др гос-ва но советы грамотных и умных специалистов очень важны желаю вам в ваших исследованиях всех благ спасибо
Відповідь Мегафорс:

Спасибо большое и вам всего хорошего!

Схожі статті
Ремонт трансмісії та двигуна трактора
Ремонт трансмісії та двигуна трактора

Присадка МЕГАФОРС - трудівник полів!Загальновідомо, що техніка у сільських умовах працює завжди в екстрімі. Спека, мороз, дощ, розкислі або курні поля, великі навантаження. Проблеми «жанру» можна пере..

1912
16.07.2021
Як часто міняти масло в машині? - все про оливу та присадки в двигун, інтернет-магазин Мегафорс
Як часто міняти масло в машині? - все про оливу та присадки в двигун, інтернет-магазин Мегафорс

Коли треба міняти моторне синтетичне масло у двигуні машини?При техобслуговуванні автомобіля обов'язково змінюють автомасло, враховуючи загальний кілометраж. При цій операції дотримуються певних інтер..

33311
27.07.2021
Промивання двигуна присадками
Промивання двигуна присадками

Чи потрібно обов'язково промивати двигун ДВЗ автомобіля перед заміною масла або робити промивання при переході на інше?Всі, напевно, пам'ятають постулат, знайомий з дитинства, що обов'язково потрібно ..

4467
27.07.2021
Присадки у дизель як краще додавати?
Присадки у дизель як краще додавати?

Присадка для солярки – лити чи не лити у дизель?Виробники постійно вдосконалюють дизельні двигуни, проте, незважаючи на старання інженерів, все одно вони більш чутливі до палива, ніж їхні бензинові ко..

9327
27.08.2021

Підписка на акції та новини